nwe gerechten.jpg

 

TESTERS GEZOCHT VOOR de nieuwe menukaart

 

Ben jij ook zo gek van carpaccio’s, gamba’s en steaks?

Meld je dan op facebook en d.m.v het aanmeldformulier aan voor het testpanel van Bistro Le Steak en probeer gratis de nieuwe gerechten van Le Steak.

In totaal worden er 50 mensen blij gemaakt. Winnaars krijgen een email gestuurd.. 

 


Wat moet je doen om in aanmerking te komen?

Deel ons facebook bericht testers gezocht, vermeld daarbij  welke gerechten je uit zou willen proberen en klik op deze link om het Tester aanmeldformulier in te vullen. De door u op dit formulier ingevulde gegevens worden uiterlijk op 2 juli 2018 verwijderd en niet gebruikt voor andere doeleinden dan het sturen van een mail indien u verkozen bent als tester, dus ook niet voor het versturen van eventuele nieuwsbrieven.   

Let op! Zorg dat je reactie voor ons zichtbaar is dus deel het originele bericht van onze facebook pagina 

Klik hier voor de te testen menukaart en bekijk onze nieuwe gerechten

Als je word gekozen als tester....

Als je wordt verkozen tot tester van onze gerechten, en je komt met minimaal 2 personen eten, dan betaal je niet voor het gerecht met de laagste verkoop prijs. Dus bijvoorbeeld als je komt eten met een vriend of vriendin en jullie bestellen 2 hoofdgerechten, dan krijg je het gerecht met de laagste verkoopprijs gratis. Dit geldt voor voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

Bestel je allebei een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, dan eet je dus met 2 personenen betaal je maar voor 1 voorgerecht,1 hoofdgerecht en 1 dessert.

Je kunt dus i.p.v. met vreemden op een vastgestelde dag aan één tafel, gezellig met je eigen partner of vriend-vriendin of meerdere mensen kunt komen eten, waarvan van ieder soort gerecht (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) 1 persoon gratis kan testen en de ander betaald. Het gerecht met de laagste verkoopprijs wordt niet in rekening gebracht (dit geldt voor iedere gang).
Is diegene met wie je wilt komen eten ook verkozen als tester, kom dan gezellig met meerdere personen (dan geldt het principe 1+1 gratis) of kom meerdere keren

Testen kan t/m 22 juli 2018 op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag.