«Terug naar website

bel

0318-413640

Bedankt voor uw interesse in onze menukaart

 

Bistro Le Steak staat bekend als één van de beste steakhouses van Nederland.

Bistro Le Steak onderscheidt zich van de vele andere restaurants/steakhouses door een uitgebreide collectie van hoogstaande vleessoorten zoals het wereldberoemde Wagyu vlees (waaronder het beste Japanse Kagoshima Wagyu), Australisch Black Angus, Noord Amerikaans USDA Prime NHTC Beef en Argentijns Brangus, met respect bereidt op een authentieke houtskoolgrill.

Ook de gamba en carpaccio liefhebber is bij Bistro Le Steak aan het goede adres. Op de kaart staan diverse carpaccio's en gambagerechten. Diegene die echt bijzondere gamba's wil proeven, doet er goed aan de gigantische King Prawns te bestellen, die zijn niet alleen groot maar ook zeer smaakvol. Door kenners wordt het "vlees" van King Prawns hoger gewaardeerd dan van verse kreeft. 

Bent u vegetariër? Scroll dan naar beneden. Boven de nagerechten vindt u een uitgebreide selectie vegetarische gerechten.

Aarzel niet en kom zelf testen...     

Heeft u een voedsel allergie? Meld het dan bij de bediening (allergenen menu-lijst beschikbaar).

 

Specials

USA Wagyu Bavette 200g

USA Wagyu Bavette 200g

Wagyu Beef

WAGYU BEEF

Volgens intenationale topkoks en fijnproevers verdient het WAGYU beef het predikaat beste rundvlees ter wereld. WAGYU BEEF "More Marbling Less Fat".

Aanvankelijk was het eten van dit bijzondere rundvlees exclusief voorbehouden aan de keizer, en later ook aan zijn soldaten om aan de strijdkracht te winnen. Pas na 1912 mocht ook het volk van deze lekernij genieten, echter tegen astronomische bedragen. In Japan zijn de prijzen van rond de €450,- per kilo gangbaar voor de hoogste kwaliteit. WAGYU fokprogramma's zijn van oudsher puur op kwaliteit gericht en hebben een geschiedenis van ongelooflijke verwennerij. Deze runderen krijgen bier, sake en massages van speciaal getrainde Wagyu-geisha's.
Wagyu rundvlees heeft een zeer fijne textuur van het spierweefsel met een kenmerkende fluweelzachte vetmarmering. Deze bijzondere marmering is de bron van de onovertroffen malsheid, de sappigheid en de ongeevenaarde smaak. Het vlees kan bereid worden zonder boter omdat de vetten al op een lage temperatuur uit het vlees smelten.

 Wagyu is alleen verkijgbaar bij zorgvuldig geselecteerd topslagers en toprestaurants waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. 

02. Wagyu voorgerechten

Wagyu Carpaccio

Dun gesneden ossenhaas van het Wagyu-rund met een lichte thijmdressing, Grana Padano, gemengde sla, basilicummayonaisedressing en geroosterde pijnboompitten.

€ 17,50

New Style Wagyu Carpaccio

Een aziatisch getinte carpaccio, met verse japanse kruiden besprenkeld met speciale olie. Een verrassende carpaccio die echt bij het vlees past.

€ 17,50

Wagyu Beef Sashimi

Dunne plakjes Wagyu vlees met verse knoflook, gember, koriander, Yuzu dressing afgeblust met hete sesamolie.

€ 17,50

03. Best choice of meat worldwide

USA Wagyu Bavette 200g

Botermalse flanksteak van het Wagyu rund. Woorden kunnen het niet omschrijven zulk lekker vlees is het.

€ 36,50

USA Wagyu Bavette Kingsize 400g

Botermalse flanksteak van het Wagyu rund 400 gram

€ 58,50

Japanse Kagoshima Wagyu Tournedos

Japanse Kagoshima Wagyu Tournedos A5+ (BMS12) Kagoshima Wagyu wordt momenteel beoordeel als de nummer 1 Waqyu in Japan, als winaar van de meest recente "Wagyu Olympics"die elke 5 jaar wordt gehouden. Het beste dat er te krijgen is op vlees gebied! Deze tournedos weegt circa 140 gram.

€ 72,50

Wagyu Picanha 250g

Zuid-Amerikaans Wagyu Picanha 250g Het meest populaire deel van de houtskoolgrill in BBQ landen zoals Brazilïe, Chili en Uruguay. De vetkap van deze Picanha geeft een extra volle smaak aan het vlees.

€ 41,50

Cote de Boeuf Australisch Black Angus 800g voor 2 personen

Eén van de allermooiste stukken vlees van het rund. De Cote de Boeuf komt uit het voorste en minst hard werkende deel van de ribeye. Daar is het vlees het malst en bevat het doorgaans ook het meeste vet. Het is het zachtste en meest smaakvolle stukje ribeye dat je kunt krijgen. Dit Premium Australisch graangevoerd rundvlees kenmerkt zich door een constante topkwaliteit, iets wat naadloos aansluit bij de eisen die wij stellen. Want alleen het beste vlees is goed genoeg voor echte vleesliefhebbers! Het vee graast 26 maanden op de uitgestrekte vlaktes, waarna ze worden ondergebracht in een zogenaamde feedlot en nog minimaal 120 dagen genieten van een nauwkeurig samengesteld dieet met als hoofdbestanddeel graan, aangevuld met gras en maïs. Dit speciale voedingspatroon zorgt voor een ‘vermarmering’ van het vlees, wat bijdraagt aan de superieure malsheid en rijke smaak. Prijs is per persoon!

€ 48,50

Chateaubriand Argentijns Brangus 500g voor 2 personen

De Chateaubriand wordt gesneden uit het middenstuk van de ossenhaas. Maar wat is dan precies dat Argentijnse Brangus rund? In Argentinië is de Brangus het meest gebruikte vleesras. Brangus is een oorspronkelijk Amerikaans runderras, dat een kruising is tussen een Brahman (Zeboe koe, oorspronkelijk afkomstig uit Zuidwest-Azië) en een Black of Red Angus. Argentijns rundvlees behoort tot het hoogste kwaliteit rundvlees ter wereld. Vraag iemand 3 woorden te noemen die ze associëren met Argentinië. We verzekeren je: rundvlees zal er één van zijn. De immense ruimte en vruchtbare bodem van de subtropische pampas zorgen voor geweldige leefomstandigheden voor de koeien die erop grazen, wat resulteert in het meest smakelijke en malse vlees. Prijs is per persoon!

€ 49,50

USDA Prime Black Angus Ribeye (NHTC) 300g

Deze Black Angus ribeye komt van graangevoerd Noord-Amerikaanse Black Angus runderen, volgens velen crème de la crème als het gaat om rundvlees. Rundvlees zoals rundvlees bedoeld is: natuurlijk en zonder kunstmatige toevoegingen. Veehouders van raszuiver Black Angus volgen de richtlijnen van ‘Non Hormone Treated Caddle’; een waarborg dat de dieren geen hormonen, preventieve antibiotica of dierlijke grondstoffen toegediend krijgen. De USA Black Angus runderen grazen op uitgestrekte weiden en krijgen enkel plantaardige voeding (voornamelijk gras, mais en granen), waardoor zij op natuurlijke en gezonde wijze groot worden gebracht. Kost wat tijd, maar dan heb je ook wat. Goede kwaliteit rundvlees vergt nu eenmaal een goede omgang met de dieren. Dat zit met rib eye Black Angus USA wel snor!

€ 42,95

Casina Beef

King Prawns

Één van onze andere exclusieve specialiteiten! Indien u deze gegeten heeft, wilt u misschien wel nooit meer andere garnalen.

Nigeriaanse wilde reuzengamba's worden niet gekweekt maar gevangen, wat ook te merken is aan de structuur van het gambavlees, deze is lekker stevig.

De King Prawns worden voor u opengesneden, schoongemaakt en opengeklapt op de houtskoolgrill klaargemaakt. Daarna worden ze geserveerd met een heerlijk sausje en olie. (P.S. u krijgt geen vieze vingers)

De Kings Prawns wegen gemiddeld tussen de 150 en 220 gram per stuk en kosten € 12,95 per 100 gram.

Als voorgerecht adviseren wij u er 1 of 2 en als hoofdgerecht 2 of 3 te bestellen.

Voorgerechten

04. Carpaccio's and look a likes

Wagyu carpaccio

Dun gesneden ossehaas van het Wagyu-rund met een lichte thijmdressing, pardano kaas en geroosterde pijnboompitten.

€ 17,50

New Style Wagyu carpaccio

Een aziatisch getinte carpaccio, met verse japanse kruiden en speciale olie.

€ 17,50

Wagyu Beef Sashimi

Dunne plakjes Wagyu vlees met verse knoflook, gember, koriander, Yuzu dressing afgeblust met hete sesamolie

€ 17,50

Carpaccio (regular)

dun gesneden ossenhaas met gemengde sla, Caesardressing, verse basilicumolie, balsamico, Grana Padano kaas en pijnboompitten

€ 15,50

Carpaccio Truffel

Dun gesneden ossenhaas met truffelmayonaise dressing, Grana Padano kaas, rucola en pijnboompitten

€ 16,50

Newstyle Zalm Sashimi

Dun gesneden verse zalm op Aziatische Wijze, met knoflook, sesamzaadjes en heerlijke olie met geheime ingrediënten

€ 17,50

05. Gamba voorgerechten

Spicy Serrano Scampi's

Gegrilde gamba's met gebakken Serrano ham en pittige knoflook-uien olie

€ 17,50

King Prawns

Zeer exclusieve gamba's! Één van onze andere specialieiten. Nigeriaanse wilde reuzengamba's. Mooie stevige en smaakvolle vleesstructuur. Schoongemaakt en gegrild op de houtskool grill. De King Prawns wegen tussen de 120 en 220 gram per stuk. Als voorgerecht adviseren wij u er 1 of 2 te bestellen. Let Op: PRIJS IS PER 100 GRAM.

€ 12,95

Salade Americano

Romaine sla met Caesardressing, gegrile gamba's, uitgebakken ham, croutons, Grana Padano kaas en een licht pittige dressing

€ 16,75

Dynamite Shrimps

Krokante gamba's in een jasje van beslag met pittige Dynamite saus overgoten

€ 16,75

Grote gegrilde gamba's

Gekruide gegilde grote gamba's in de schil

€ 16,75

Spaanse Garnalen

Gepelde gamba's in lekker pittige knoflook-uien olie met stokbrood

€ 14,75

06. Overige voorgerechten

Uiensoep

Gegratineerd met kaas

€ 9,50

Ham met Meloen

Serrano ham met meloen en rucola

€ 13,50

American Caesar salad (vega)

Romaine sla, frisse dressing, croutons, Parmezaanse kaas

€ 9,95

Griekse salade

Gemengde sla met tomaten, komkommer, paprika, olijven en feta kaas

€ 9,75

Burrata

Burrata, tomaten, bassillicum, balsamico en rucola

€ 14,50

Tuna Rucola

Licht gegrilde rode tonijn op een bedje van rucola sla, met sperzieboontjes, pijnboompitjes en wasabi

€ 15,75

Mosselen

Gebakken Mosselen in kruidenboter met uitjes en stokbrood

€ 12,50

Texas Wings

Heerlijk gegrilde kippenvleugels, HOT of JAPANS

€ 12,50

Japanse Rib Fingers

Kleine portie heerlijke malse zoet pittige spare ribs

€ 13,75

Hot Rib Fingers

Malse pittig gekruide spare ribs

€ 13,75

Hoofdgerechten

Bij de hoofdgerechten wordt gebakken Roseval aardappels en witte kool salade geserveerd. Deze kunt u onbeperkt bijbestellen (gratis). 

02. From the Sea

King Prawns € 12,95 per 100 gram

Zeer exclusieve gamba's! Wilde reuzen gamba's worden op de houtskool gegrild zodat ze lekker puur van smaak blijven. Het gewicht van de gamba's varieërt tussen de 120 gram en 225 gram. Als hoofggerecht adviseren wij u 2,3 of 4 stuks te bestellen. Let op: prijs is per 100 gram.

€ 12,95

Zalmfilet

Op gegaarde uien, fijne sla uitjes en knoflookstengels met kikkoman sojasaus, wasabimayonaise? en wasabisesamzaadjes

€ 24,50

Zalmfilet Japans

Zalmfilet op een bedje van wokgroente met Japanse zwarte pepersaus

€ 29,50

Grote Gegrilde Gamba's

Gekruide gegrilde grote gamba's in de schil

€ 27,50

Spicy Serrano Scampi's

Grote Gegrilde Gamba's met gebakken Serrano ham en zeer pittige knoflook-uien olie

€ 27,50

Salade Americano

Romaine sla met met caesardressing, gegrilde gamba’s, uitgebakken ham, croutons, parmezaanse kaas en een licht pittige dressing

€ 28,50

Gegrilde Tonijn

De biefstuk van de zee! Heerlijk gegrilde rode tonijn met sesamzaadjes, wasabi, kikoman sojasaus en chuka wakame salade

€ 32,50

02. Vlees hoofdgerechten

USA Wagyu Bavette 200g

Botermalse flanksteak van het Wagyurund, geserveerd met een japanse zwarte pepersaus Woorden kunnen het niet omschrijven zulk lekker vlees is het.

€ 36,50

It's All Meat (voor 2 personen)

Proeverij van 3 soorten biefstuk:USA Wagyu bavette, Zuid Amerikaanse rumpsteak en een tournedos Prijs is per persoon

€ 38,50

Spare Ribs

Onze bekende malse brede spare ribs (hot, normaal of japans). (Trio van deze 3 smaken is ook mogelijk tegen toeslag)

€ 23,50

Ribs & Wings

Pittige spare ribs met pittige kippenvleugeltjes (smaak naar keuze: normaal, hot of Japans)

€ 28,50

Spare Trio

Drie smaken spare ribs: normaal, hot en japans

€ 26,50

Varkenshaasmedaillons

Omwikkeld met Serrano ham, geserveerd met champignonsaus

€ 23,50

Rumpsteak

Smaakvolle steak van speciaal geselcteerde Zuid Amerkaanse Hereford runderen met Hilton kwaliteitsmerk

€ 22,50

Famous Steak Le Steak Special

Smaakvolle steak van Zuid Amerikaans Hereford rund met gebakken uien, champignons, texaskruiden en rode wijn saus

€ 27,50

Tournedos

Heerlijke malse biefstuk van de ossenhaas

€ 32,50

Japanse Biefstuk

Rumpsteak met kastanjechampignons, tauge en japanse zwarte pepersaus

€ 27,50

Tournedos "Maffiozi"

Biefstuk van de ossenhaas, gegratineerd met mozzarella kaas, met verse basilicumolie en zongedroogde tomaatjes

€ 37,50

Surf & Turf

Zuid Amerikaanse Hereford steak met gegrilde gamba's (gepeld of ongepeld naar keuze) en 2 sausjes

€ 33,50

Mixed Grill

Biefstuk, varkenshaas, japanse spare ribs en een hot wing

€ 28,50

Tournedos Béarnaise

Voor velen de ultieme combinatie! Een gegrilde biefstuk van de ossenhaas met romige Béarnaise saus, de wereldberoemde dragonsaus

€ 35,50

Wagyu Mixed Grill

Wagyubavette, varkenshaas, spare ribs, hot wings

€ 36,50

04. King size steaks

Rumpsteak King Size

Smaakvolle steak van speciaal geselecteerde Zuid Amerikaanse Hereford runderen met Hilton kwaliteitsmerk

€ 29,50

Famous Steak Le Steak Special King Size

Grote smaakvolle steak van Zuid Amerikaans Hereford rund met gebakken uien, champignons, texaskruiden en rode wijn saus

€ 34,50

T-Bone 500 gr

Heerlijke mannen steak

€ 36,50

USA Wagyu bavette Kingsize 400g

Botermalse flanksteak van het Wagyurund, geserveerd met een japanse zwarte pepersaus

€ 58,50

07. Kindergerechten voor kinderen tot 12 jaar

Kid Wings

Gegrilde kippenvleugeltjes met frietjes, appelmoes en mayonaise

€ 11,50

Kid Steak

Biefstukje met frietjes, appelmoes en mayonaise

€ 12,50

Kid Spare Ribs

Kleine portie Spare ribs met frietjes, appelmoes en mayonaise

€ 13,50

Kid Zalm

Stukje gegrilde zalmfilet met frietjes, appelmoes en mayonaise

€ 13,50

08. Vegetarische voorgerechten

Burrata

Burrata, tomaten, bassillicum, balsamico en rucola sla

€ 14,50

Griekse Salade

Gemengde sla, tomaten, komkommer, paprika, rode ui, olijven en feta kaas

€ 9,75

American Caesar salad (vega)

Romaine sla, frisse dressing, croutons, Parmezaanse kaas

€ 9,95

Pasteitje Criolla

Bladerdeeg bakje met een rijk gevulde champignonsaus met heerlijke kruiden en verse jalapeno pepers (beetje pittig)

€ 11,50

09. Vegetarische Hoofdgerechten

Spicy Spaghetti

Spaghetti met verse tomatensaus, pittige knoflook-uienolie en Parmezaanse kaas

€ 20,50

Pasta John Gotti

Heerlijke pasta met gevulde champignons, gegratineerd met mozzarella kaas, verse basilicum en een pittige tomatensaus,

€ 23,50

Vega sla wrap

Sla bladeren met gemengde wokgroente en een zoet pittig sausje

€ 16,50

10. Extra te bestellen

Le Steak friet

Friet gegratineerd met Grana Padano kaas en truffelmayonaise

€ 7,50

Broodbol met smeersels

Meergranen broodbol met smeersels

€ 6,50

Salade

Gemengde salade met tomaat, komkommer, paprika, ui en basilicumolie

€ 5,95

Griekse salade

Gemengde salade met tomaat, komkommer, paprika, ui, feta, olijven, oregano en olijfolie

€ 7,95

Amerikaanse Caesar Salad

Romaine sla met Caesardressing, Grana Padado kaas en huisgemaakte croutons

€ 7,95

Burrata

Burrata, tomaat, rucola, balsamicodressing en verse basilicumolie

€ 14,50

Witlof uit de oven

Gegratineerd met kaas

€ 6,50

Mais

Gegrilde maiskolf

€ 5,50

Friet met mayonaise

€ 4,95

Warme sauzen:

Rode wijn saus, champignonsaus, Japanse zwarte pepersaus / Béarnaise saus € 4,- i.p.v. € 3,75

€ 3,75

Koude sauzen

Knoflooksaus, cocktailsaus, dynamitesaus, ketchup, mayonaise

€ 1,75

Gebakken uien

€ 3,75

Gebakken champignons

€ 3,75

Nagerechten

01. Desserts

Dame Blanche

Bourbon vanille ijs met echte (hard wordende) chocolade saus en slagroom

€ 8,50

American Hot Pie

Warme appeltaart met bourbon vanille ijs en slagroom

€ 8,50

Homemade Tiramisu

Amaretto-crème met Italiaanse lange vingers en espresso

€ 8,50

IJsmacaron

Verslavend lekker toetje! De ijsvariant van de klassieke macaron met roodfruit roomijs en vers rood fruit

€ 9,50

Death by Chocolate

Heerlijke chocolade lava cake met Bourbon vanille ijs, hard wordende chocolade saus en slagroom

€ 9,50

Chocolonely Karamel Zeezout

Gezouten karamel roomijs met onvergetelijke chocoladesaus gemaakt van Tony's Chocolonely Karamel Zeezout chocolade en stukjes Tony's Chocolonely

€ 9,50

IJstrio

3 bollen ijs naar keuze in de smaak vanille, chocolade, aardbei en/of karamel-zeezout met slagroom

€ 8,50

02. Kinder Desserts voor kinderen tot 12 jaar

Kid Dame / Kid Choco

Kid Dame: vanille ijs met slagroom (met of zonder chocoladesaus) Kid Choco: chocolade ijs met slagroom

€ 5,75

Kid Aardbei

Aardbeien roomijs met slagroom

€ 5,75

03. After Dinner Cocktail / Special Coffee

Split 43

Het bekende split-ijsje als cocktail. Heerlijke romige cocktail met sinaasappel-vanillesmaak. Licor43, slagroom, sinaasappelsap

€ 11,50

Espresso Martini

After dinner cocktail van wodka, Tia Maria en espresso

€ 11,50

Irish Coffee (met whiskey)

€ 8,50

Dom Coffee (met Dom Bénédictine)

€ 8,50

Coffee Brasil (met Kahlua)

€ 8,50

Spanish Coffee (met Tia Maria)

€ 8,50

Kiss of Fire (met Tia Maria en Cointreau)

€ 8,50

French Coffee (met Grand Marnier)

€ 8,50

Caribbean Coffee (met Malibu)

€ 8,50

Italian Coffee (met Amaretto)

€ 8,50

"Le Steak" Coffee (met Baileys, Wodka en kaneellikeur)

€ 8,50

"Don Corleone" Coffee (met Sambuca)

€ 8,50

B52 Coffee (met Kahlua, Baileys en Grand Marnier)

€ 8,50

Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke cookies zijn nodig voor het functioneren van de website. De statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Overige cookies zorgen voor een optimaal werkende website inclusief embedded content. Bekijk het cookiebeleid.