Ervaringen van onze gasten

Lees recensies over Le Steak, geschreven door mensen die ook echt te gast zijn geweest.

Er zijn heel veel websites waar beoordelingen worden geschreven over restaurants.

Deze beoordelingssites zijn niet allemaal even betrouwbaar.

Veel van deze recensies worden geschreven door collega ondernemers, die bewust slechte reviews over concurrenten schrijven en consumenten zouden een beoordeling als chantagemiddel gebruiken om korting af te dwingen.
Er zijn zelfs gegevens bekend dat iemand recensies schrijft over restaurants, waarop hij doet voorkomen alsof hij op 1 avond bij drie restaurants gegeten heeft. Terwijl hij nergens binnen is geweest.

Beoordelingssites zouden meer moeten doen aan kwaliteitsbewaking. Dat vindt Koninklijke Horeca Nederland.

De website Couverts heeft daar een oplossing voor, alleen mensen die echt bij het restaurant zijn geweest kunnen een recensie plaatsen op deze website.

Hieronder volgen aan aantal van deze beoordelingen. Wilt u meer geverifieerde beoordelingen lezen? Klik dan hier

Le Steak
18-10-2014
Ik ben afgelopen donderdag geweest samen met 3 vriendinnen. Gezellig restaurant met vriendelijk personeel. Het eten was heerlijk. Met 36 km rijden om er te komen voor ons niet naast de deur, maar het was zeer zeker de moeite waard.

Heerlijk!!
08-11-2014
Zoals steeds weer heerlijk gegeten. Het blijft elke keer weer een feestje, ik kan dit iedereen aanbevelen om een avondje heerlijk genieten.

Le Steak Bennekom, AMAZING
09-11-2014
Gisteren met mijn man heerlijk gegeten bij le Steak. Super vriendelijk personeel die ook echt de tijd voor je nemen ook al was het druk. Precies genoeg tijd tussen de verschillende gangen en most important het eten was fantastisch! Het wagyu vlees smelt gewoon op je tong. Wat ik persoonlijk ook een pre vind is dat je de bijgerechten van het huis (gebakken aardappelen en koolsla) onbeperkt kosteloos bij kunt bestellen. De stoofpeertjes en tiramisu (home made) waren te zalig voor woorden. Wij hebben genoten!

Heerlijk gegeten
10-11-2014
Erg gezellig en sfeervol ingericht restaurant. De service was erg goed; ik heb lactose-intolerantie waardoor ik veel dingen niet mag eten. Ze kwamen bij me aan tafel om te bespreken wat wel en niet mogelijk was, heel erg fijn. We hebben heerlijk gegeten en gingen met een goed (en vooral voldaan) gevoel naar huis.

Le steak fantastisch
24-11-2014
Echt super hier kan je lekker eten gezellig vriendelijk ,je kan hier gewoon een avondje genieten
Uitgebreiden kaart voor alles wat wils echt een aanrader

geweldige avond
18-01-2015
Heel fijn dat je daar voortreffelijke glutenvrij kan eten

le steak een pareltje
12-03-2015
Prima restaurant waar wij elke keer weer met plezier genieten van heerlijke vlees en vis gerechten.
Sfeer en de uitstekende bediening geven het sfeer een extra boost en de chef weet een constante kwaliteit te garanderen.
Aanrader!!!!

Aka
16-03-2015
Altijd gezellig, altijd heerlijk eten, altijd sfeervol en attent! Een pareltje in het dorpje Bennekom.
Om De Wagyu bavette kan je niet heen, hoe graag ik ook andere gerechten van de kaart wil nemen, ik moet altijd kiezen voor de fantastisch bereide bavette.

 

Terug